З чим корисно їсти рисову кашу

Рисова каша – страва, багате на вуглеводи, а також багатьма вітамінами та мікроелементами: в рисі є вітаміни B і D, кальцій, клітковина, залізо. Рис вирощується в основному в азіатських країнах – Китаї, Індії, Індонезії та інших.20 січ. 2017 р.

Що можна додати до рисової каші?

5 кращих добавок до каші

  • Ягоди та фрукти Різні фрукти та ягоди – найпопулярніша добавка, вони будуть добре поєднуватися з будь-якою крупою. …
  • Горіхи та насіння В кашу можна покласти як цілісні, і мелені горіхи. …
  • Сухофрукти.
  • Мед …
  • Сир та інші молочні продукти

Коли не можна їсти рисову кашу?

Рисова каша на молоці більш калорійна, у ній вищий вміст жирів, і вона важча для травлення. Це непоганий варіант для сніданку. Від молочки слід повністю відмовитись у разі її харчової непереносимості, алергії на молочний білок, лактазної недостатності. Збережена копія