Рисова каша – страва, багате на вуглеводи, а також багатьма вітамінами та мікроелементами: в рисі є вітаміни B і D, кальцій, клітковина, залізо. Рис вирощується в основному в азіатських країнах – Китаї, Індії, Індонезії та інших.20 січ. 2017 р.
Що можна додати до рисової каші?
5 кращих добавок до каші
- Ягоди та фрукти Різні фрукти та ягоди – найпопулярніша добавка, вони будуть добре поєднуватися з будь-якою крупою. …
- Горіхи та насіння В кашу можна покласти як цілісні, і мелені горіхи. …
- Сухофрукти.
- Мед …
- Сир та інші молочні продукти
Коли не можна їсти рисову кашу?
Рисова каша на молоці більш калорійна, у ній вищий вміст жирів, і вона важча для травлення. Це непоганий варіант для сніданку. Від молочки слід повністю відмовитись у разі її харчової непереносимості, алергії на молочний білок, лактазної недостатності. Збережена копія